Jag behöver inte vet att skolan ligger så nära!!!

1kommentarer

Det senaste har jag och sambon varit ganska aktiva i husletandet. Vi har varit på en del husvisningar faktiskt. 
Senast nu i veckan. ...och på varenda visning så berättar mäklarna hur långt det är till skolor, fritids och lekparker och berättar att: "det börjar bli ett generationsbyte på gatan så det kommer nog flytta in endel barnfamiljer i kvarteret, perfekt att ha en annan barnfamilj på gatan sen". 
VAD FAAAAAN!!!!!!! Hur kan dom med?!!! Utgår ifrån att man kommer ha barn de närmsta kommande åren! Jag behöver inte veta att skolan och allt annat rörande barn ligger så och så nära. delvis för att vi INTE har barn nu och skulle vi vara påväg att å barn så hade vi säkert redan kollat vart skola och dagis ligger!! Annars hade vi väl frågat!
Jag blev så förbannad idag, det rann över! 
Är det en ny mäklare så frågar han/hon alltid om vi kommer att bli fler i hushållet i framtiden. "Det har väl inte DU något att göra med?!".
 
Förlåt, men jag blir irriterad!

1 kommentarer

Lina

28 Jul 2013 16:48

Åååh, jag nästan kokar när jag läser detta! Hur har de mage? Det finkänsliga vore ju verkligen att vänta tills spekulanten själv frågar var närmsta dagis/skola ligger. Argh.

/ Lina

Svar: Eller hur!!!!! Fy vad jag kände mig "utsatt" ! Och att det är så och så många barnfamiljer i detta kvarteret eller att det snart blir ett generationsbyte och bla bla!
attlangta.blogg.se

Kommentera

Publiceras ej