jag har mätt måtten idag igen... jag borde inte göra det så tätt för ifall det står stilla så blir jag besviken men minskar jag i måtten på korta mellanrum så blir jag taggad!
gäddhäng 32.5
byst 122
under byst 100
midja 104
runt naveln 112
innelår 62
det händer grejer! på mindre än en vecka! så nu kör jag vidare!
jaaa.. på veckodagarna funkar maten hur bra som helst. men när helgen kommer så funkar det mindre bra. som exempelvis denna helgen. . bara för att jag tränat 3x1.5 h träning på gymmet denna vecka, plus kört plankan 4 dagar, ett pyttelitet extra rygg och mag pass hemma och ett 45 minuters pass med gymbollen och hantlar här hemma (fick dessutom med maken på plankutmaningen och 45 min passet hemma), så tillåter jag mig att äta gott på helgen. vilket är totalt onödigt eftersom jag ändå känner missnöje och uppsvälldhet när jag svalt min sista tugga av chokladen eller godiset. jag måste få in eller fördela träningen mer känner jag. delvis har jag längtat till gymmet nu i helgen och sen håller träningen sockersuget borta.

imorgon är det äntligen måndag... hoppas nästan på att intr få jobba imorgon så jag kan gå till gymmet och svettas!
såg nu att jag skrev fel mått för bysten i förra inlägget.

byst 125 ska det vara!
Byst 122
Under byst 102
Innelår, där som störst 66
Över naveln 114
Överarm/gäddhäng 34
Midja 102

i morses/förmiddags körde jag mitt tredje gympass denna veckan. skönt att i alla fall veta att jag har varit där 3 dagar. tänkte jag kunde simma imorgon. det var längesedan jag gjorde det!
jag mätte mig under bysten idag för att jag väntar på ett klädpaket med lite smått och gott... jag har minskat 3 cm sedan i måndags. det känns otroligt bra!
så nu ligger jag på 102 cm runt där! behöver ta fler mått! lår, mage (över naveln), midja, byst, armar.
jag tänkte att jag kanske kunde föra någon slags dagbok över måtten här i bloggen för att ha lite koll på vad som händer. även om jag ökar i omkrets alltså.
Ska gå och hämta mitt paket, sen ska jag måtta mig och skriva ner här!
Jag har inte kunnat träna eller jobba på tre veckor på grund av olika anledningar...och jag känner det!!!! jag känner mig klen och alldeles förslappad!

idag kunde jag gå och träna. så i förmiddags spenderade jag 1.5 timme på gymmet. jag behöver naturligtvis stärka mina muskler men funderar på om jag kanske ska köra på mycket kondition/lite styrka...?

jag behöver gå ner i vikt...jag behöver tappa kilon mer än vad jag behöver stärka musklerna. just nu är jag så tung så jag tror att om jag kör crosstrainer, spinningcykel och inervaller på löpbandet kommer sätta fart på fettförbränningen väldigt mycket.

idag gick jag på bandet 20 min, spinningc. 5 min och crosstrainer 5 min som uppvärming. svetten rann och rann... första gången jag aktiverar mig så "mycket" på tre veckor. sen körde jag gymbollen, mage, rygg, bröst, axlar och ben. avslutade med intervaller på löpbandet 15 min. svetten sprutade när jag körde intervaller ocj jag tänker att ju mer jag svettas desto mer fett förbränner jag! mitt träningssällskap behövde åka hem så jag avslutade samtidigt men kände att jag hade kunnat och behövt köra intervaller ytterligare 15-30 min.
men sen tänkte jag att jag inte behövde köra slut på kroppen allt för mycket nu i början, jag ska ju köra imorgon också. får se hur det känns i benen :)

men tänkte främst köra intervaller imorgon och bara pausa med att köra styrkeövningar och sen upp på löpbandet igen.

sen maten... ja käre barn. den behöver jag absolut skärpa mig med nu när jag inte är hemma sängliggandes.
jag slängde ihop köttfärssås igår kväll som jag bara kunde värma på när jag kom hem från gymmet. man ska äta något varmt mål direkt när man har tränat. .då omvandlas fettet som bränts, men inte hunnit omvandlas, till energi som mär man tränar. det där med att äta en frukt efter fysik aktivitet är en ren skröna. kroppen vill inte ha socker, utan proteiner och kolhydrater för att kunna reparera musklerna igen. det blir ju som "små sår" när muskeln belastas.

funderar även på att köra mer GI-kost nu... men potatis i alla dess former är ju så gott.
men min morot är att jag har bestälkt två nya bikniöverdelar som ska användas nästa vår när vi åker utomlands! min svägerska har gått ner nästan 3 storlekar i kläder så jag vill inte behöva skyla mig på stranden!

Hej!
nu var det ett tag sedan sist. det går verkligen i perioder det här bloggandet!

Igår fick jag mensen... det är lustigt hur det kan vara både befriande och ändå inte befriande alls.
När mensen är sen så tänker jag automatiskt, vilket jag kan tänka mig att många i samma sits tänker, att TÄNK OM?!
jag går och letar efter symptom och sen kan jag till och med dubbelkolla synptomen på google. "symptom gravid".
-jaaa... jo... brösten ömmar mer än vanligt, huvudvärk, bröstvårtorna är ovanligt ömma, lite svullen strax under magen...jaaa... det kan nog va så!

går och hoppas men har ändå i bakhuvudet att gravidsymptomen är såååå lika menssymptomen!
-hmm...undrar vilket det är...?
automatiskt låter jag bli cigaretterna.
går på spänn hela dagarna och undrar vilket det är. växer magen lite lite varje dag kanske?

några dagar senare kommer mensen... så står jag där med en cigg i käften och känner mig både dum och besviken samtidigt som jag känner en befrielse från att slippa gå och undra och hoppas.

igår berättade lin nära vän att hon ev kanske kan ha gått ett missfall.
känslor bubblade upp och hel kroppen gick på högvarv... jag minns... jag minns den där dagen när jag var själv hemma för min man (då endast pojkvän) var på affärsresa och skulle komma hem två veckor senare. vi hade varit tillsammans endast några månader. jag fick ont i magen, ont i ryggen och jag slutade aldrig blöda efter jag blödde ut en grå/brun liten klump.

jag gick aldrig och kollade upp detta sen... då, just då, va jag inte säker och jag ville förneka allting...men idag vet jag ju..
jag straffar mig själv i vetskapen om att vi kunde haft ett barn på 4 år.. straffar mig för att jag borde gått och kollat mig efteråt... tänk om det är därför vi inte kan.... det finns ju dom som är större än mig som fått barn. ..vikten kansle inte alls är mitt problem utan snarare att jag skulle kollat mig om jag behövt skrapa eller liknande!

hur dum får man va?!