känslan som uppstår efter sex och man ligger kvar i sängen och höjer upp rumpan lite i hopp om att "det vita guldet" ska få lite extra fart med hjälp av tyngdlagen....

-vad otroligt löjlig jag känner mig när jag medvetet ligger kvar och tänker att jag måste ligga kvar en stund. egentligen vill jag ju bara sätta mig på toan och kissa och hoppa över till duschen!
säger mannen när han kommer från jobbet.

5 minuter senare hör man Zzzz Zzzz !

känner mig SÅÅÅ uppskattad!
tänk vad mycket pengar man lägger ut på andras barn men som man antagligen kanske inte kommer få "tillbaka". fast då är det ju bra att man får slösa dom barn och bebis pengarna på någon annan samtidigt som man önskar att man fick spendera de pengarna på sitt egna barn...
Jag har känt mig svullen i flera dagar nu, men när jag vaknade imorses så var svullnaden som bortblåst! Jag förstår inte?! Det var som att jag hade tappat 5 kg bara över natten!
Idag väntar stadens galleria på mig, ska se om jag hittar någonting fint!
jag är hungrig och svullen samtidigt
.hur går det ihop?
jag är hungrig jämt sent på kvällarna... alltså varje dag även om jag ätit kvällsmat bara två timmar innan!
mensen ska inte komma fören om 2 veckor...
jag missade att ta provera första dagen... kan det va det?
När man läser endel bloggar så känns det som att det lika gärna kunde vara jag själv som skrivit inläggen. vissa dagar stämmer till och med aktiviteterna in.

vad lustigt det är!
Har varit och avnjutit en god lunch med en god gammal vän på stan. vi har väldigt många ställen att välja mellan men idag blev det lunch på stadens torg.
En god hamburgare och äppel juice till! Gud så gott!

Jag hade en stund över för att umgås innan jag var tvungen att bege mig tillbaka hem och sätta på mig glasögonen och fortsätta plugga. Så vi satte oss ute i solen på en bänk och pratde om allt mellan himmel och jord. men det blåste kallt så jag har nu hoppat i badkaret för att värma mig.

Ikväll är det träning som gäller.. får se vilken del eller vilka delar av kroppen som ska få jobba lite extra idag.

Vad roar ni er med idag?
Förut idag hade jag och mannen lite "mysstund"...
Nog för att jag har upplevt orgasmer... "The Big O" men detta... detta var nog vad alla kallar för multipla orgasmer.

Till och med mannen var lite ställd och viskade i mitt öra: "det var magiskt"
Och det var det!
Förlåt om jag blev för personlig och intim, men det är väl hela den här bloggen egentligen så tänker att det inte spelar någon roll.

jag vill ju verkligen dela med mig av detta då jag faktiskt adrig känt så här.
vi har väldigt väldigt bra sex, som jag för den delen skulle vilja ha oftare eftersom att det är just så bra, men idag var det något speciellt. kanske solens D-vitaminer tillförde lite magi ;)
underbara ljuvliga vårdag!
idag har vi utnyttjat dagen till fullo! vi har varit ute i solen och grejat från kl 11.30 till 20! underbara dag!

lägger mig i sängen med ett jättevarmt solfrossat ansikte! men det gör ingenting att det bränner... dagen har varit underbar!