Hoppas alla ni har haft eller har en fin påskafton!
Som vanligt är det fullt upp när det är storhelg. Flänga fram och tillbaka på olika middagar och träffar.

Jag började med ÄLTer nu för 4 dagar sedan men har glönt att kissa de två senaste dagarna!
Har även börjat med provera kur 2! Men missat att ta idag så det ska jag ta en nu! Får nog börja med alarm på mobilen. Som kag hade när jag åt minipiller! Annars glömmer jag dom! Gick upp mitt i natten i förrigår. Skulle precis somna när jag kom på att jag glömt ta pillret!

Nu blir det filmdags med mannen min!
Ha en fortsatt trevlig påsk!
Är det normalt att man har god och sporadisk eller jämn kontakt med sina ex? om man inte har barn...

jag själv har väl sporadisk kontakt men absolut inte så att vi hörs av så.. utan det är mer om man möts på stan som man stannar och hälsar och kör det vanliga "hur är det med dig/och familjen, det va längesen?!"

Har ni bra kontakt med era ex? Eller har er partner god kontakt med sina ex?
Är det okej för er?

Fy för sånna människor! Kan dom inte skilja på mitt och ditt?! 
Med andra ord får man va arg ledsen och besviken.
Ja, vad lustigt det är att man hittar en "likadan" person! Och just via en blogg!  kul!!! :)
Ja, jag kan vara jävligt svartsjuko m jag har anledning till att vara det!
 
Det är en person som har väldigt god blick för min man. De träffades innan jag och min man träffades och hon har inte kunnat låta honom vara... hon har skickat sms och hon har ringt. det var längesedan nu men jag litar inte en sekund på denna kvinnan. En riktig markatta.
Dessutom har jag fått bekräftat att hon varit ute efter honom nu medan vi har levt tillsammans. 
Självklart kanske min man känner sig lite extra attraktiv när han vet att en annan kvinna vill/velat ha honom.
Men han är ju min! LÅT MIN MAN VARA IFRED! 
Hennes försök att fånga honom har hon inte lkyckats med... vad jag vet. men ibland blir jag osäker. 
Så fort någon säger hennes namn sp skär det i öronen på mig,. Speciellt när min man säger hennes namn!
 
Vi träffadepå henne på ICA för någon vecka sedan och min man utbrister hennes namn och säger:
"Oj, det var ju *******! Jag kände inte igen henne först!"
nä, varför skulle du behöva känna igen henne. Hon har färgat håret och gått ner massor i vikt, och motvilligt erkänner jg att hon ser fin ut nu. 
Kan inte stöta bort tanken av att min man kanske fick en bild av hur det var när de träffades.Jag tål inte denna personen!
 
Låt oss vara! Låt mig ha min man ifred! Mitt är Mitt och Ditt är Ditt!
att söka jobb. Jag är klar i sommar. ..
 
Jag är kluven om jag ska läsa några kurser till efter sommaren eller om jag ska inrikta mig på at söka jobb.
Jag hittade några intressanta kurser i Umeå. det är långt dit, men ändå inte överdrivet långt. 
Nämnde det för min man och frågade hur han kände i fall jag ville lälsa lite till. Han tyckte att det var en bra ide och att det lika bra att fortsätta när man ändå håller på. Sen ifrågasatte han om jag skulle fyltta till Umeå under en tid. Men jag sa att det går flyg.  Men det hörde han nog inte för sen innan vi skkulle lägga oss så låg jag och kollade efter hus och då frågade han:
"varför ska vi titta på hus om du ska flytta till Umeå?!"
 
varför sa han så? Var det för att han inte ville att jag ska skulle flytta dit, OM jag nu hade gjort det elle rvar det för att han tyckte att det lät som en bra idé. 
Jag önskar mest av allt att han bara sa att han inte ville vara utan mig, att han sa att han inte skulle stå ut med att jag var så långt borta. 
Nu var ju inte fallet att jag ska flytta.. men det det var ju ändå det han trodde.
 
Idag tänkte jag ta sovmorgon. Jag tänkte sova ut tills jag vaknar självmant. Innan jag gick och la mig igår så tog jag två alvedon mot den där fruktansvärda huvudvärken jag hade hela dagen igår.
Självklart så vaknar jag som vanligt. 8.20. Kissenödig som jag var så gick jag upp på toa och tänkte på att jag var ju så himlas trött när min man pussade mig hej då och gick till jobbet vid 6.15.. Men antagligen så var jag utvilad nu, men jag övervägde ändå att somna om en stund till. Men det gjorde jag inte. Istället tog jag tag i mobilen och läste lite bloggar istället.
Efter en timma gick jag upp och tvingade i min frukost (har svårt att äta frukost på morgonen ibland). Idag fick det bli sojamjölk med musli.
Tog fram datorn och startade upp den, hör att det ringer i mobilen som ligger på laddning i sovrummet. Det var svägerskan. Efter en stund prat med både henne och lilla A så gick jag ut och rökte.
När jag kom in plockade jag i ordning på disken från igårkväll och marinerade in köttet som jag strax ska steka på till lunch,.
La mig i sängen igen och läste vidare på en blogg. stressen och ångesten över kommande tenta sköljde över mig när jag såg att klockan redan var 10.30. Men nu sitter jag här, likt förbannat,vid datorn och skriver inte alls inför tentan.

Jag är trött. trött och jävlig. Tänker på hur underbar helgen var och på en vi diskussionerna vi hade på fredagkvällen.
Förra veckan tittade vi på ett hus. Det kändes rätt att ha bilden av oss i ett hus. Varit lite tveksam till det det sista men tänkte att jag fick se hur det kändes.
Tyvärr var det fel hus för oss men det gick inte att se oss utan varandra, framför mig. Det gick inte bara.
Jag känner mig trygg i vår relation... just nu... man ska intr säga för mycket för då kan man få ett bakslag. Men om alternativet skulle vara att vara utan varandra så väljer jag oss.
Jag vet inte varför känslorna åker berg och dal bana... men jag tror att det är jag som vill ha mer bekräftelse och inte kunnat inse att vi är olika på det planet. Jag måste ju nöja mig annars får jag ju välja bort oss om jag inte kan se min käre man för den han är.


När vi var borta i sälen så pratade vi om hur vi förändrats under de här 5 åren. Egentligen inte så mycket men ändå lite. Han saknar att jag skrattar åt honom så fort han säger någonting. ..vilket jag vet med mig att jag gjorde jämt förr. Men jag har ju också saker att tänka på nu ocj man vänjer sig ju vid en persons sätt att vara...är det inte så?
Jag berättade att jag saknadr all spontanitet. Vi kunde sätta oss i bilen och boka ett hotell rum någonstans och bara njuta av varandra. Eller åka till grannstaden och köpa korv i bröd och sitta på parkeringen och äta. Men allt varar ju inte för evigt, vad man nu vill definiera som en evighet.

Jag oroar mig lite inför den kommande sommaren.. han med ev nytt jobb och jag ska jobba hela sommaren...8 veckor. Våra somrar bryts. Det är annars under sommaren som det känns som allra bäst. När vi semestrar själva och bara har varandra att luta oss mot. Men några dagar ska vi nog klämma in med kvalitetstid för varandra.

Dags att gå ur badet och mata magen lite.
Har precis kommit hem en tur i stockholms skärgård. Så otroligt vackert det är där! 
Humöret har varit på topp i helgen. Nu hoppas jag på att det förblir så resten av veckan. Har tenta snart och behöver känna den positiva känslan för att orkar plugga till den! 
 
Jag är inne på min 5e mensdag. Jag trodde nästan att den var slut när jag vaknade imorses för jag hade inte blodat någonting i natt. Men sen kände jag att det knöt sig i livmodern så jag sprang på toaletten och då kom niagarafallet forsandes. 
Men har inte ont denna perioden i alla fall. Men hoppas så innrerligt att proverakuren ska funka denna gången. Om 11 dagar kör jag kur 2!
det va bara 17 dagar som jag va mensfri!
Idag kom mensen!
Jag har lyckats va fri från min mens i hela 23 dagar!!!! Det är nästan så jag behöver fira!
Jösses! De där hormontabletterna kanske funkar denna gången??!!
Visserligen blev cykeln på 42 dagar men det var ju bara för att jag blödde 18 dagar.
Jag hade vanliga symptomer dessutom, jag har varit hungrig på kvällarna från i lördags tills igår och brösten har varit ömma i 3 dagar. Det var längesedan jag jag faktiskt hittat något bra med mensen. Hoppas bara på att den kommer att vara någorlunda normal denna gången. Om jag fick välja på kraftiga eller långvariga blödningar hade jag nog allt valt kraftiga under en kort period framför små men långvariga blödningar.

Hoppas på det bästa nu!
... att nu när vi har varit borta en vecka.. och ska åka iväg nu nästa vecka över helgen bara, så känns allt så mycket lättare. Det finns något att se fram mot.
Eller när vi har ett projekt att utföra, som exempelvis att planera upp en fest eller att vi är på jakt efter en speciell grej eller ska möblera om hemma, då känns det också mycket lättare

Varför är det så?
sätts fokuset på annat än att fundera på vad det är som inte känns bra? eller är det att det faktiskt är bra bara lite långtråkigt oftast?
jag är bara lite trött.....
.... från gravida vänner eller vänner med nykläckta bebisar. .. det borde tyda på rädsla?
på något vis känns det som att fet hade varit annorlunda om min man och jag va jämngamla.

på vår semestervecka såg vi många par som va äldre än min man. ..
... desto mer tror jag att jag är rädd för att inte kunna få barn. Istället krånglar jag till det och låter frustrationen gå ut över förhållandet.
"Har jag tillslut ingen man, så har jag heller ingen att skaffa barn med"

låter galet va ....?
Ner och upp....

Sen min mens tog slut, 18 dagar senare, så har jag varit på mycket bättre humör denna veckan som varit. Kanske också för att vi varit iväg med vänner en vecka och för att sexlusten/intimitetlusten höjdes direkt så fort mensen tog slut.
Min man har påpekat detta varje dag "du är så gosig och kärleksfull". Vilket har resulterat i sex 8 dagar i rad. För första gången på vääääääldigt länge så kändes det inte påtvingat från någons sida, utan vi njöt av varandra.
Och så här mycket sex i rad har vi inte haft sedan vi var på semester på mallorca för 3 år sedan!

Men mina tankar om barn är oförändrade.. jag får suga på den karamellen ett bra tag till :)